Grilldirect pop-up BBQ store

Het begon allemaal op 1 juni 2020 toen wij Erik en Martijn de eerste pallet houtskool inkochten bij Bestcharcoal. Wij zagen dat hier enorm veel vraag naar was en speelde hier op in. In beginsel werd houtskool vooral afgehaald of we waren onderweg om deze hoogstpersoonlijk te bezorgen bij onze klanten. Toen daar het verzenden van houtskool bij kwam groeide ook het idee om een webshop te starten en ons assortiment uit te breiden. Een groot aantal zakken verder hebben we een netwerk van vaste leveranciers om ons heen. Zij voorzien ons van de beste producten en advies.

Door de enorme vraag en groei die wij doormaken hebben we besloten om echt BBQ pop-up store neer te zetten. Deze is vanaf 28 mei 2021 iedere vrijdagmiddag en zaterdag geopend voor de echte grillmeister. Naast onze webshop kunnen jullie nu terecht in onze shop om je aankopen te doen voor een kwaliteits BBQ sessie. Zie hier een kleine sfeerimpressie!

Neem vooral een kijkje in onze webshop of pop-up store. Mocht je vragen hebben, schroom niet en mail of app ons. We helpen je graag naar een next level.

 

© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss