Grate Goods

In Amerika, hét land van de barbecue, heeft Grate Goods de afgelopen twintig jaar veel inspiratie en ervaring opgedaan met barbecue kruidenmelanges en rubs. Na elke reis werkten zij in Nederland verder aan onze eigen unieke barbecueproducten.

Grate Goods ontwikkeld producten in eerste instantie voor deelname aan exclusieve wereldwijde barbecuecompetities. Met hun team - ‘The Dutch BBQ Crew’ - hebben zij belangrijke awards gewonnen. In 2015 wonnen zij de internationale ‘Whole Hog Award’ en werden  wereldkampioen BBQ!

Omdat Grate Goods hun passie voor barbecue graag met andere liefhebbers deelt, is Grate Goods twee jaar geleden gestart met het produceren van een eigen premium barbecuelijn voor de Europese markt. Wat begon met een paar doosjes op de achterbank is uitgegroeid tot een exclusief netwerk van distributeurs en wederverkopers in Europa.

Grate Goods ontwikkelde een PRO barbecuelijn: hoogwaardige barbecueproducten met unieke en krachtige smaken, die hun kwaliteit behouden in grote volumes en bij langdurig gebruik. Barbecueproducten voor professionals dus.

De PRO barbecuelijn bestaat uit rubs, pekel en barbecuesaus. Geschikt voor zowel ‘high and fast’ grillen als voor ‘low and slow’ bereidingen. Voor een mals en sappig eindproduct, rijk aan smaak. Vernieuwende melanges, pure ingrediënten en authentieke recepten. Vol natuurlijke kruiden en specerijen en dus met veel smaak, zoals ook de Amerikaanse barbecue professionals het graag zien.

Grate Goods, producten ontwikkeld uit liefde voor BBQ

 

© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss