THE WINDMILL

Bij The Windmill zijn we allemaal gék op koken! Er gaat geen dag voorbij dat we niet zelf achter onze potten en pannen staan. Maar dan het liefst buiten, met ons oer-Hollandse, gietijzeren kookgerei. Zodra er een nieuw product verschijnt, staan we al te trappelen om het zelf uit te proberen. We maken er de lekkerste traditionele, maar ook nieuwe gerechten mee, van Oma’s gehaktballen tot een Aziatisch fusiongerecht.

“Vroeger was alles beter”, horen we vaak. Dus waarom niet vroeger naar nu halen? Gietijzer, een oude Hollandse uitvinding, maar tegenwoordig weer erg ‘hot’! Zeer veelzijdig, duurzaam en authentiek én verkrijgbaar bij Grilldirect.

Dus kom je keuken uit en beleef eens een andere manier van koken!

Sorteer op
 • The Windmill BBQ pan S
  The Windmill BBQ pan S

  De barbecuepan is een veelzijdige pan. De pan heeft in tegenstelling tot onze Dutch Ovens geen pootjes en is daardoor gemakkelijk op het rooster van de barbecue te plaatsen.

  € 31,95
 • The Windmill Koekenpan mini
  The Windmill Koekenpan mini

  Handig om naast het barbecueën te gebruiken voor gerechten die niet op het rooster passen. Gebakken ui en champignons voor bij de hamburgers bijvoorbeeld.

  € 14,95
 • The Windmill Wafelijzer
  The Windmill Wafelijzer

  Wafels met warme kersen, wafels met aardbeien en slagroom, wafels met warme appel en caramel. Met het wafelijzer bak je snel je eigen lekkere wafels. Boven het vuur of op de barbecue, of boven de vuurhaard.

  € 36,95
 • The Windmill Sauspan
  The Windmill Sauspan

  De sauspan is divers inzetbaar, maar wordt voornamelijk gebruikt om saus in te maken. Maak bijvoorbeeld je eigen pindasaus met pindakaas, water, ketjap en chilipoeder.

  € 34,95
 • The Windmill RVS Dekselknop klein
  The Windmill RVS Dekselknop klein

  RVS dekselknop geschikt voor BBQ pan S. Met de RVS dekselknop krijgt je BBQpan een chiquere uitstraling en kan de pan ook temperaturen van boven de 200 graden aan.

  € 11,95
 • The Windmill RVS Dekselknop Groot
  The Windmill RVS Dekselknop Groot

  RVS dekselknop geschikt voor BBQ pan M en L. Met de RVS dekselknop krijgt je BBQpan een chiquere uitstraling en kan de pan ook temperaturen van boven de 200 graden aan.

  € 13,95
 • The Windmill - Bacon press
  The Windmill - Bacon press

  Plaats de Bacon Press om op je vlees. Op deze manier blijft je burger plat en krult je spek niet omhoog tijdens het bakken.

  € 20,95
Sorteer op
© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss