Primo rotisserie

Ben jij op zoek naar een accessoire waarmee je vlees heerlijk kunt bereiden op je Primo kamado? Wellicht is een draaispit van Spit on Fire iets voor jou! Met een draaispit met elektrische motor draait het eten automatisch rond en blijft het vlees heerlijk mals. Ideaal!

De voordelen van een Primo rotisserie
Wil jij op meer manieren gebruik kunnen maken van je Primo kamado? Met een rotisserie voor Primo kun je meer dan kipspiesjes en worstjes bakken. Met een rotisserie kun namelijk grote stukken vlees heerlijk bereiden en kun je genieten van erg veel gemak dankzij de elektrische motor. Benieuwd naar alle voordelen van een Primo rotisserie? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Elektrische motor
Deze rotisserie voor Primo wordt elektrisch aangedreven door de motor. En dat zorgt voor erg veel gemak! Het vlees draait automatisch rond. Hierdoor kun jij in de tussentijd alvast een drankje open maken, bijgerechten klaarmaken of genieten van de zon en de heerlijke geuren die uit je kamado komen.

Gelijkmatig garen
Met dit handige draaispit gaart je vlees gelijkmatig. Zo weet je zeker dat iedereen die mee-eet een lekker stukje vlees heeft. Een ander voordeel: Doordat het vlees zo gelijkmatig gaart en boven het vuur aan de spit zit, verbrandt je vlees ook niet!

Tal van mogelijkheden
Met een spit zijn de mogelijkheden eindeloos! Denk jij dat je alleen een kip of stuk varken aan het spit kan grillen? Dan heb je het mis! Ook kalkoen, lam, eend, speenvarken of zelfs pitavlees kun je bereiden. En dan hebben we het nog niet eens over alle variaties die je kunt toepassen met deze soorten vlees.

Sappig & mals
Droog en taai vlees is wel het laatste wat je wilt. Met een draaispit blijft het vlees automatisch heerlijk sappig en mals. Doordat het vlees continue ronddraait en niet direct in aanraking komt met vuur, blijven de sappen van het vlees behouden. Heerlijk!

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss