Bastard draaispit

Helemaal gek op grillen op je Bastard? Dan is een Bastard spit met elektrische motor echt iets voor jou! Met een draaispit voor Bastard kamado’s kun je stukken vlees gelijkmatig grillen. Een Bastard draaispit is in Compact, Medium, Large en XL formaat beschikbaar.

De voordelen van een Bastard draaispit
Wil je weten waarom een spit voor Bastard van Spit on Fire zo fijn is om in huis te hebben? Wij zijn erg enthousiast over dit handige accessoire en leggen jou graag uit waarom. De voordelen van een draaispit van Spit on Fire zijn:

Elektrische motor
De draaispit Bastard wordt elektrisch aangedreven door de motor. En dat zorgt voor erg veel gemak! Het vlees draait automatisch rond. Hierdoor kun jij in de tussentijd alvast een drankje open maken, bijgerechten klaarmaken of genieten van de zon en de heerlijke geuren die uit je kamado komen.

Vlees met veel smaak
Met een draaispit bereid je de heerlijkste stukken vlees! De sappen uit het vlees worden namelijk behouden. En doordat de sappen in het vlees blijven, blijft het ook lekker sappig.

Geen verbrand vlees
Zonde! Je koopt een heerlijk groot stuk vlees om er écht van te genieten en dan verbrandt het op de BBQ. Dat is met een Bastard draaispit gelukkig verleden tijd! Doordat het vlees continue ronddraait, wordt het vlees mooi en gelijkmatig gebakken.

Gemakkelijk weer schoon
Deze spit voor Bastard kamado’s kun je gemakkelijk en snel schoonmaken. Dat is erg fijn, want daardoor gaat de spit ook langer mee. Met deze spit kun jij dus jarenlang genieten!

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss