Rotisserie Kamado Joe

Gelijkmatig garen met een rotisserie voor Kamado Joe. De draaispitten van Spit on Fire zijn speciaal ontworpen voor kamado’s en passen perfect op de BBQ’s van Kamado Joe. Deze spitten hebben een elektrische motor en zijn in de maten Small, Medium, Large en XL verkrijgbaar. Voor elk model vind je dus een passende Spit on Fire!

Rotisserie Kamado Joe met elektrische motor
De draaispitten van Spit on Fire hebben een elektrische motor. En dat brengt veel voordelen met zich mee!

Uitermate sappig
Met rotisserie voor Kamado Joe komen je ingrediënten niet direct in aanraking met het vuur. Daarnaast komen de vetten en sappen dankzij de draaiende beweging op andere stukken van het vlees i.p.v. dat het eraf druipt. Dankzij de Spit on Fire blijven je gerechten heerlijk mals en sappig!

Gebruikersgemak
Met een rotisserie voor Kamado Joe wordt barbecueën een stuk relaxter. Je hoeft namelijk niet telkens de deksel te openen en het spit om te draaien. Dit doet de Spit on Fire helemaal geautomatiseerd via een elektrische motor. Trek maar gauw een biertje open!

Gelijkmatig garen
De Spit on Fire braadt je vlees draaiend met een automatische elektrische motor. Door de draaiende beweging gaart je vlees zeer gelijkmatig. Dat is ideaal, want zo brandt je vlees niet aan én blijft het sappig. Genieten dus!

Met deksel dicht garen
Deze Big Green Egg spit is ideaal voor kamado’s. De spit van Spit on Fire past namelijk perfect in de Big Green Egg, waardoor je ook met de deksel dicht het vlees kunt laten garen.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss