Weber draaispit

Wil jij vlees grillen op een draaispit en ben je in het bezit van een Weber? Dan is de Spit on Fire RVS draaispit voor de Weber Summit zeker wat voor jou! Met deze Weber draaispit heb je een spit van hele goede kwaliteit in huis waar je jarenlang van kunt genieten. Deze draaispit past precies op de Weber Summit en draait automatisch rond dankzij de elektrische motor. Ideaal!

Weber draaispit van Spit on Fire: de voordelen
Ben jij benieuwd welke voordelen een spit voor Weber BBQ’s heeft? We hebben die van Spit on Fire voor Weber even voor je onder elkaar gezet:

Gewicht tot 20 kg
Wil jij echt groots uitpakken? Met deze Weber draaispit kun je stukken vlees bereiden tot maar liefst 20 kg! De sterke elektrische motor draait het vlees met gemak rond.

Duurzaam 304 stainless steel
Dankzij de 304 stainless steel waarvan deze Weber BBQ spit gemaakt is, komt roest niet voor! De roestvrijstalen Weber draaispit kun je tevens gemakkelijk schoonmaken. Dat is natuurlijk fijn, want het is geen tijdrovend klusje en je draaispit gaat ontzettend lang mee.

Sappig & mals vlees
Met een draaispit blijft je vlees heerlijk sappig en mals. Doordat een Weber BBQ spit niet direct in aanraking komt met het vuur en continue ronddraait blijven de sappen behouden. En dat verschil proef je direct!

Gelijkmatig gegaard
Als jij het vlees wat van deze draaispit komt op tafel zet, hoeven de gasten niet te strijden om het lekkerste stukje. Ieder stukje vlees is namelijk lekker! Doordat het vlees ronddraait, gaart het gelijkmatig. Vechten om het laatste stuk zal dus eerder een probleem worden.

Sorteer op
 • Kamado rotisserie – Spit on Fire Summit
  Kamado rotisserie – Spit on Fire Summit

  Kamado rotisserie – Spit on Fire Summit

  € 259,95
 • The Spit on Fire Carrousel medium
  The Spit on Fire Carrousel medium

  De Carrousel is gemaakt in een volledige RVS uitgevoerd en met zijn 3 manden een echte verrijking. Bestemd voor de kamado 19 inch.

  € 119,95
 • The Spit on Fire Carrousel large
  The Spit on Fire Carrousel large

  De Carrousel is gemaakt in een volledige RVS uitgevoerd en met zijn 3 manden een echte verrijking. Bestemd voor de kamado 21 inch.

  € 124,95
 • The Spit on Fire Spiesenset
  The Spit on Fire Spiesenset

  De rotisserie spiesenset is te gebruiken op alle braadspitten. De set bevat zes grote en 6 kleine spiesen waar u vlees en groentes aan kunt spiesen.

  € 44,95
 • The Spit on Fire Duo vork
  The Spit on Fire Duo vork

  Wil jij graag 2 stukken vlees tegelijk garen op je Rotisserie? Deze dubbele vork plaats je in het midden van je rottisserie, waardoor je aan beide kanten van je rotisserie bijvoorbeeld 1 kip kan plaatsen.

  € 22,95
Sorteer op
© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss