Big Green Egg spit

Ben jij op zoek naar een Big Green Egg spit? Dan zit je bij Grilldirect helemaal goed! Wij bieden maar liefst 4 verschillende Big Green Egg spitten in de maten: Compact, Medium, Large en XL. Al deze draaispitten hebben een elektrische motor. Zo kun jij met gemak BBQ’en en genieten!

Waarom een draaispit voor Green Egg?
Wil jij meer dan alleen wat speklapjes en hamburgers bakken op je BBQ? Dan is het een goed idee om een draaispit te overwegen. Waarom? Omdat een spit voor Big Green Egg de volgende interessante voordelen heeft:

Sappig vlees
Extra sappig vlees? Dat wil je natuurlijk! Met een Big Green Egg spit komt het vlees niet direct in aanraking met het vuur. Daarnaast komen de vetten en sappen dankzij de roterende beweging op andere stukken van het vlees. Dankzij de spit blijft het vlees dus lekker sappig en mals.

Erg gemakkelijk
Een draaispit Green Egg die automatisch ronddraait zorgt voor erg veel gemak. Jij hoeft alleen de spit met het vlees op de barbecue te plaatsen en je kunt al beginnen met barbecueën! Pak er gerust wat lekkers te drinken bij, nodig wat vrienden uit en de spit doet ondertussen het werk.

Gelijkmatig garen
Met een draaispit voor Green Egg, braad je vlees al draaiend. Deze draaiende beweging maakt de spit automatisch met de elektrische motor. Door de draaiende beweging gaart je vlees zeer gelijkmatig. Dat is ideaal, want zo brandt je vlees niet aan én blijft het sappig. Genieten dus!

Met deksel dicht garen
Deze Big Green Egg spit is ideaal voor kamado’s. De spit van Spit on Fire past namelijk perfect in de Big Green Egg, waardoor je ook met de deksel dicht het vlees kunt laten garen.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss