Hoe het allemaal begon...

Het begon met één pallet houtskool en is inmiddels uitgegroeid tot een webshop met verschillende producten voor grillmeisters. In beginsel werd houtskool vooral afgehaald of we waren onderweg om deze hoogstpersoonlijk te bezorgen bij onze klanten. Toen daar het verzenden van houtskool bij kwam groeide ook het idee om een webshop te starten en ons assortiment uit te breiden.

Een groot aantal zakken verder hebben we een netwerk van vaste leveranciers om ons heen. Zij voorzien ons van de beste producten en advies. Wij geloven in de kwaliteit van deze producten. Daarom leggen we ze graag aan jullie voor. Inmiddels hebben we onze eerste echte BBQ Pop-up store geopend in Oosterblokker. Zie in deze link een kleine sfeerimpressie. Kom gezellig langs en laat je adviseren.

Helaas moesten wij per 1 september 2021 onze pop-up store in Oosterblokker sluiten. De Gemeente Drechterland is van mening en heeft besloten dat onze winkel niet gevestigd mag zijn op het huidige adres. Wij proberen deze beslissing ongedaan te maken, maar tot die tijd moeten we onze deur sluiten.

Dit najaar nemen wij de tijd om te kijken naar een eventuele nieuwe locatie zodat wij jullie volgend barbecue seizoen weer kunnen verwelkomen in onze winkel. Tot die tijd blijft onze webshop (www.grilldirect.nl) natuurlijk 24/7 online en kun je je bestelling plaatsen. Via onze webshop kun je een afhaal afspraak inplannen of wordt je bestelling zo spoedig mogelijk bezorgd.

Excuses voor het ongemak.

 

 

© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss