Hoe het allemaal begon...

Het begon met één pallet houtskool en is inmiddels uitgegroeid tot een webshop met verschillende producten voor grillmeisters. In beginsel werd houtskool vooral afgehaald of we waren onderweg om deze hoogstpersoonlijk te bezorgen bij onze klanten. Toen daar het verzenden van houtskool bij kwam groeide ook het idee om een webshop te starten en ons assortiment uit te breiden.

Een groot aantal zakken verder hebben we een netwerk van vaste leveranciers om ons heen. Zij voorzien ons van de beste producten en advies. Wij geloven in de kwaliteit van deze producten. Daarom leggen we ze graag aan jullie voor. Inmiddels hebben we onze eerste echte BBQ Pop-up store geopend in Oosterblokker. Zie in deze link een kleine sfeerimpressie. Kom gezellig langs en laat je adviseren.  

Onze gear

Voor de een is het vloeken in de kerk en voor de ander klinkt het als muziek in de oren... Onze gear bestaat uit een Bastard Large met een gietijzeren rooster en diverse accessoires. Toen we voor de keuze stonden was deze snel gemaakt. Een grote Bastard om juist ook meteen voor vrienden en familie te kunnen koken. Daarop volgde dingen als rookhout, rookplanken en een pizzasteen. Het Experimenteren kon beginnen!

    

 

© 2020 - 2021 Grilldirect | sitemap | rss