Sorteer op
 • Bestcharcoal - Quebracho (White oak)
  Bestcharcoal - Quebracho (White oak)

  Bestcharcoal - White oak. Deze zak met een gewicht van 15kg is volledig gevuld met eiken. Door deze harde houtskool is hij perfect te gebruiken voor low and slow. De white oak geeft geen chemisch geur of smaak af

  € 29,95
 • Bestcharcoal - Birch and Oak
  Bestcharcoal - Birch and Oak

  Bestcharcoal - Birch and Oak een mix van berken en eiken. Het gewicht van deze zakken is 10kg en geeft geen chemisch geur of smaak af.

  € 19,95
 • Bestcharcoal - Acacia and Eucalyptus
  Bestcharcoal - Acacia and Eucalyptus

  Bestcharcoal - Acacia en Eucalyptus door de mix van deze 2 houtsoorten is hij qua smaak erg zacht. Ook goed te gebruiken voor low and slow. Het gewicht van deze zakken is 10kg en geeft geen chemisch geur of smaak af.

  € 21,95
 • Bestcharcoal - Birch and Aspen
  Bestcharcoal - Birch and Aspen

  Bestcharcoal - Birch and aspen een mix van berken en populieren. Het gewicht van deze zakken is 10kg en is qua smaak zacht. Geeft geen chemisch geur of smaak af.

  € 19,95
 • -14%

  Bestcharcoal - Binchotan (White Charcoal Hardwood)
  Bestcharcoal - Binchotan (White Charcoal Hardwood)

  De Binchotan van Bestcharcoal is de perfecte houtskool om mee te barbecueën, omdat het langdurig en stabiel brandt. De Binchotan behaald extreem hoge temperaturen.

  € 34,95 € 29,95
 • Black Ranch Marabu Houtskool 15 kg
  Black Ranch Marabu Houtskool 15 kg

  Deze unieke houtskool kenmerkt zich door de harde en dichte structuur waardoor het een ideale hittebron is door de lange en hoge hitte-opbrengst.

  € 27,95
 • TOM Coco BBQ Briketten 3kg
  TOM Coco BBQ Briketten 3kg

  Door de unieke 6-kant vorm kan deze kokosbriket makkelijk gestapeld worden in uw grillsysteem.

  € 7,95
 • Bestcharcoal - Birch and Oak 3KG
  Bestcharcoal - Birch and Oak 3KG

  Bestcharcoal - Birch and Oak een mix van berken en eiken. Het gewicht van deze zakken is 3kg en geeft geen chemisch geur of smaak af.

  € 7,95
 • Cococha hexagon briketten 10 kg
  Cococha hexagon briketten 10 kg

  Door de unieke 6-kant vorm kan deze kokosbriket makkelijk gestapeld worden in uw grillsysteem.

  € 24,50
 • Bestcharcoal - Pellets hardhout
  Bestcharcoal - Pellets hardhout

  Bestcharcoal - Pellets hardhoutHardwood pellets waar charcoaldust is aan toegevoegd voor een lange brandduur en een traditionele houtskool flavour.

  € 19,95
Sorteer op

Houtskool kopen

Ben je van plan houtskool te kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan voor kwaliteit en hebben daarom alleen houtskool van Bestcharcoal en Black Rach in onze webshop.

Bestcharcoal gebruikt alleen eerste klas houtskool en maakt zijn houtskool nog steeds op de ambachtelijke wijze met liefde, zweet en tranen. Ons hout is met de hand geselecteerd en daarna op ambachtelijke wijze geproduceerd. Het houtskool van Bestcharcoal is puur natuur, zonder toevoegingen of andere kunstmatige stoffen. Andere soorten houtskolen bevatten toegevoegde stoffen, chemicalien en bindmiddelen. Dit haalt de smaak weg en is tevenns ongezond. Proef waarmee het gemaakt is, niet waarvan het gemaakt is. 

Het houtskool van Bestcharcoal behaalt extreem hoge temperaturen. Met meer dan 7000 cal/g aan kookkracht, heeft het twee keer zoveel als briketten. Alle bereidingen op de barbecuen zijn klaar in een mum van tijd. Door de hoge temperatuur kan het houtskool meer dan 3 uur branden.  Dat betekend dat het houtskool voor meer dan 3 uur brand op extreem hoge temperatuur

Bestcharcoal heeft inmiddels 5 soorten houtskool op de markt gebracht en wij zijn daar trotse dealer van en hebben ook het volledige assortiment in onze online shop. Zie hierboven in de afbeelding waar je de verschillende soorten voor kan gebruiken. uiteraard heeft elk soort zijn eigen eigenschappen en dus ook zijn eigen geur en smaak afgifte.

Twijfel je over welk soort je nodig hebt schroom niet om even te bellen of een bericht achter te laten op onze website. We helpen je graag op weg.  

© 2020 - 2022 Grilldirect | sitemap | rss