Grate Goods AllBrine Color (800g)

Artikelnummer: DBVAB16002
Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 9,20 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

Grate Goods AllBrine Color

Pekel met kleurzout

AllBrine Color is een universeel pekelproduct met kleurzout. Pekelen is een oude methode die van oorsprong werd gebruikt om voedsel te conserveren.

Tegenwoordig pekelen we vooral omdat het de malsheid, sappigheid en smaak van vlees en vis enorm ten goede komt. In Amerika is deze bereidingswijze gebruikelijker dan in Europa, omdat pekelen de structuur van grotere of taaiere stukken barbecuevlees veranderd, waardoor dit heerlijk mals wordt. 

AllBrine Color is erg geschikt voor het pekelen van vlees en gevogelte dat snel kleur verliest; zoals varkensvlees en rundvlees- waaronder Pastrami, pulled pork, spareribs, worst en spek.

AllBrine Color bevat nitriet. Dit voorkomt bacteriegroei, verlengt de houdbaarheid van het vlees en maakt het vlees minder temperatuurgevoelig.

AllBrine Color

AllBrine Color bevat kleurzout, suiker, kruiden en specerijen en de klassieke smaakmakers wortel, ui, prei en selderij.

In tegenstelling tot veel andere pekels heeft AllBrine Color een matig zoutgehalte. Daarom kan hij goed gecombineerd worden met een van de rubs uit ons assortiment.

Smaakwijzer

Allbrine Color is speciaal voor vlees waarbij kleurbehoud belangrijk is. Geeft extra smaak aan pulled pork, spareribs, worst, spek en pastrami.

AllBrine Color is verkrijgbaar in 800 gram en 2000 gram.

© 2020 - 2021 Grilldirect | sitemap | rss